Chcete byť pravidelne informovaní?

Dostávajte aktuálne ponuky priamo k Vám do obývačky. Môžete tiež vyplniť náš rozšírený formulár.

Cyprus je miestom narodenia bohyne Afrodity, križovatkou troch kontinentov, ale tiež aj dovolenkovou destináciou, kde si turisti môžu vychutnávať príjemné podnebie počas 300 slnečných dní v roku.

Všetci tí dovolenky chtiví turisti sa ubytúvavájú v nádherných hoteloch, hotelových rezortoch a navštevujú vychytené reštaurácie, bary.

No a to je príležitosť pre vás. Do sieti hotelov, reštaurácií a barov hľadáme cukrárov / cukrárky, ktorí si chcú spojiť prácu s pobytom na nádhernom mieste.  Pracovné miesta sú hlavne v okolí mesta Paphos.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  Preberanie, kontrolovanie a uskladňovanie surovín pre cukrársku výrobu
• Pripravovanie širokej škály cukrárskych polovýrobkov, polotovarov a hotových výrobkov
• Dôsledné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
• Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a postupov.
• Vykonávanie senzorickej kontroly akosti výrobkov.
• Krájanie a zdobenie hotových cukrárskych výrobkov
• Udržiavanie knižnice receptov a špecifikácie tanierov, ktoré ukázal šéfkuchár
• Udržiavanie určeného miesta aby bolo vždy čisté
Ďalšie zodpovednosti:
– Denne kontrolovať kvalitu a čerstvosť zásob
– Byť plne zapojený do všetkých foriem školenia v kuchyni
– Dodržiavať a plniť každodenné úlohy zadávané šéfkuchárom a výkonným šéfkuchárom

Zamestnanecké výhody, benefity

Atraktívny balík odmeňovania založený na kvalifikácii a skúsenostiach
Kariérny postup
Školiace a indukčné programy pre zamestnancov
Významná pohostinská spoločnosť 5 * luxusných hotelov
Skvelá rovnováha medzi pracovným a súkromným životom
Kyvadlová doprava na letisko pri príchode
Ubytovanie (v závislosti od dostupnosti) + strava zdarma

Dôležité Informácie

Životopisy prosím zasielať v anglicom jazyku a s aktuálnou fotografiou. V prípade, že máte z daného oboru certifikáty, zašlite nám ich tiež.

* DÔLEŽITÁ POZNÁMKA: Zamestnávanie úspešného kandidáta sa začne v Apríli 2021, ak to umožnia opatrenia proti Covid-19. Ak nie je stanovené inak, zamestnanie sa začne v najskoršom možnom termíne, ktorý cyperská vláda umožní.

Požiadavky na zamestnanca
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy

Vzdelanie v odbore

kuchár, cukrár

Jazykové znalosti

Anglický jazyk – Stredne pokročilý (B2)

Počet rokov praxe

Aspoň 2 roky praxe

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Minimálne 2 – 3 roky preukázanej praxe na podobnej pozícii v hoteloch
Titul z kulinárskeho umenia alebo kvalifikácia v pohostinstve sa budú považovať za výhodu
Vynikajúca znalosť angličtiny. Znalosť gréčtiny alebo iného jazyka sa bude považovať za výhodu
Schopnosť pracovať v prostredí rýchleho tempa a zvládať tlak
Počítačová gramotnosť
Záväzok učiť sa a seba rozvoj
Podpora spolupráce a nasadenia v tíme
nšpirácia a motivácia ostatných pri starostlivosti a porozumení
Vynikajúce medziľudské vzťahy