Cyprus je miestom narodenia bohyne Afrodity, križovatkou troch kontinentov, ale tiež aj dovolenkovou destináciou, kde si turisti môžu vychutnávať príjemné podnebie počas 300 slnečných dní v roku.

Všetci tí dovolenky chtiví turisti sa ubytúvavájú v nádherných hoteloch, hotelových rezortoch a navštevujú vychytené reštaurácie, bary.

No a to je príležitosť pre vás. Do sieti hotelov, reštaurácií a barov hľadáme cukrárov / cukrárky, ktorí si chcú spojiť prácu s pobytom na nádhernom mieste.  Pracovné miesta sú hlavne v okolí mesta Paphos.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  Preberanie, kontrolovanie a uskladňovanie surovín pre cukrársku výrobu
• Pripravovanie širokej škály cukrárskych polovýrobkov, polotovarov a hotových výrobkov
• Dôsledné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
• Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a postupov.
• Vykonávanie senzorickej kontroly akosti výrobkov.
• Krájanie a zdobenie hotových cukrárskych výrobkov
• Udržiavanie knižnice receptov a špecifikácie tanierov, ktoré ukázal šéfkuchár
• Udržiavanie určeného miesta aby bolo vždy čisté
Ďalšie zodpovednosti:
– Denne kontrolovať kvalitu a čerstvosť zásob
– Byť plne zapojený do všetkých foriem školenia v kuchyni
– Dodržiavať a plniť každodenné úlohy zadávané šéfkuchárom a výkonným šéfkuchárom

Zamestnanecké výhody, benefity

Atraktívny balík odmeňovania založený na kvalifikácii a skúsenostiach
Kariérny postup
Školiace a indukčné programy pre zamestnancov
Významná pohostinská spoločnosť 5 * luxusných hotelov
Skvelá rovnováha medzi pracovným a súkromným životom
Kyvadlová doprava na letisko pri príchode
Ubytovanie (v závislosti od dostupnosti) + strava zdarma

Dôležité Informácie

Životopisy prosím zasielať v anglicom jazyku a s aktuálnou fotografiou. V prípade, že máte z daného oboru certifikáty, zašlite nám ich tiež.

* DÔLEŽITÁ POZNÁMKA: Zamestnávanie úspešného kandidáta sa začne v Apríli 2021, ak to umožnia opatrenia proti Covid-19. Ak nie je stanovené inak, zamestnanie sa začne v najskoršom možnom termíne, ktorý cyperská vláda umožní.

Požiadavky na zamestnanca
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy

Vzdelanie v odbore

kuchár, cukrár

Jazykové znalosti

Anglický jazyk – Stredne pokročilý (B2)

Počet rokov praxe

Aspoň 2 roky praxe

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Minimálne 2 – 3 roky preukázanej praxe na podobnej pozícii v hoteloch
Titul z kulinárskeho umenia alebo kvalifikácia v pohostinstve sa budú považovať za výhodu
Vynikajúca znalosť angličtiny. Znalosť gréčtiny alebo iného jazyka sa bude považovať za výhodu
Schopnosť pracovať v prostredí rýchleho tempa a zvládať tlak
Počítačová gramotnosť
Záväzok učiť sa a seba rozvoj
Podpora spolupráce a nasadenia v tíme
nšpirácia a motivácia ostatných pri starostlivosti a porozumení
Vynikajúce medziľudské vzťahy